Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers



Recent content by justinjja

  1. justinjja

    WTS: Laserbee 2.5W

    Re: WTS: Laserbee 2.5W (need repair) Free bump, Interesting I had the same model, fail in the exact same way... I don't remember the exact numbers, but after repairing mine with some of this: Arctic Silver Thermal Adhesive If was only off by a few percent.
  2. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Ophir LPM, $325 shipped pming you now
  3. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Ophir LPM, $325 shipped bump!
  4. justinjja

    Big Bang Theory S07E05 - Laser Balloon Popping

    The laser beam apears to be in a smokey room, But the room is not smokey... Also the baloon doesn't apear to be poping in the posisition it is being intersected by the laser
  5. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Ophir LPM, $325 shipped Good to know thanks, That explains the difference between Ophir's rating and my test results. I'll have to keep that in mind if I ever go into production with this design. Can the Rubicon be powered off of usb? I didn't see that mentioned in your listing. Also...
  6. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Ophir LPM, $325 shipped Sounds like your doing something wrong, datasheet says you should be good for atleast 7W Or are you using a single 9V wall plug? An ophir requires a bipolar supply...
  7. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Ophir LPM, $325 shipped What datasheet did you find that in? I was unable to locate that parameter in the online datasheets I found. On my meter, I have measured the overhead to be about 0.7 Volts before it starts to become inaccurate Its a 16 bit adc, However due to the common...
  8. justinjja

    SOLD: Ophir LPM

    Re: Full Ophir LPM, $325 shipped Major edit, Now includes ophir head, and a battery
  9. justinjja

    SOLD: 200mW Green Power Rock - $100

    Re: FS: 200mW Green Power Rock - $100 Bump, Back up for sale
  10. justinjja

    SOLD: 200mW Green Power Rock - $100

    Re: FS: 200mW Green Power Rock - $100 Just a heads up, The laser is sold, but has not been paid for. (Was expecting payment yesterday) I'll update this thread when the status changes.
  11. justinjja

    SOLD: 200mW Green Power Rock - $100

    Re: 200mW Green $100 Bump.
  12. justinjja

    SOLD: Calibrated Ophir 20C Sensors

    Re: FS: Calibrated Ophir 20C Sensors :gj: .
  13. justinjja

    SOLD: Calibrated Ophir 20C Sensors

    Re: FS: Calibrated Ophir 20C Sensors Not bad considering the ebay ones were up too ~270 last i checked. Seems a little strange that they were both 8% off? How were you measuring the voltage? (If you say a walmart multimeter, I might just have to -rep you :crackup:)
  14. justinjja

    Overspec 532 Pens for sale 15$ - 35$

    Only #3 Left
  15. justinjja

    Overspec 532 Pens for sale 15$ - 35$

    You can find videos about it on youtube, take apart green laser - YouTube I have done it before without the right tools, it was a pain, but I got it without breaking the laser. I imagine you have a nice workshop, so it should be easy for you :D




Top