Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers



Recent content by adambowker

  1. adambowker

    FS: Sci-Fi Lasers SF501B 445nm 1.1W

    Hello all, As you can tell by the inactivity of my account, I have been out of the laser hobby for a while. So, I'm selling my Sci-Fi Lasers SF501b 445nm 1.1W laser (recorded with my LPM). I got this a while back in a trade but it's just been sitting for a long time now. I'll take offers; no...
  2. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB !sold!
  3. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB STILL AVAILABLE - I have several people expressing interest, but no solid buyer yet. PM me with your PP if you're serious about buying and I'll send an invoice!
  4. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB I have to agree! I check my phone probably 100 times a day. Not including my Pebble watch. LOL! I'd definitely check and see if you can't find some cheap Android phone, perhaps find a used one on eBay even.
  5. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB Buyer not responding. Item still for sale!
  6. adambowker

    Inventor of the Laser Dies

    Article: Inventor of the Laser Dies
  7. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB ~~Sale Pending~~
  8. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB Bump! Still available - $75 shipped!
  9. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB Haha, sorry man :P By the looks of it, I'll have this one for a while... I'll update the post when it sells but I'm sure you have a little time to get some money together if you want to buy it.
  10. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Re: FOR SALE: Laserbee 2.5W USB BUMP - I decided I'll take $75 shipped. Really need to sell this!
  11. adambowker

    SOLD: Laserbee 2.5W USB

    Hey guys, If you haven't noticed, I have been gone from lasers for quite some time now. I moved on the the land of multicopters and drones... :P That being said, I'm selling some laser things. Not everything, in case I want to get back in the hobby sometime else. So what I have right now is a...
  12. adambowker

    Help Me Get Google Glass

    I actually have a Canon Vixia HF20 and a GoPro already. I just feel like Glass is better suited to the application for getting up close shots of special events, robot building, etc. Plus I can start developing with Glass along with the video projects. Trevor, it's not that I'm trying to have...
  13. adambowker

    Help Me Get Google Glass

    Thank you! :D I think I saw that thread too, and IIRC, he got around 80% of the funds from Indiegogo. Glass is so awesome when you try it. And that thing with the egg... I think it falls under the $50 pledge reward! ;) Any and all pledge amounts are greatly appreciated :)
  14. adambowker

    Help Me Get Google Glass

    That's a very good point, but development isn't the main focus of the project. The main focus (about 80% of my listed ideas) is the video projects. I'm proficient in Adobe Premiere, After Effects, Illustrator, and Photoshop; I have lots of experience, including editing/producing a school TV...




Top