Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers

How to Register on LPF | LPF Donations

Search results

  1. daguin

    Sold

    SOLD I have one last 2W+ 9mm 445nm full kit left These come with the Kryton Groove host. They are 9mm hosts. They are complete, new hosts with the focus adapter. These are lightly anodized to cut down on fingerprints etc. You will have to wire brush the contact points and threads ;) They...
  2. daguin

    Wtb: Lpm

    IsaacT just listed a complete Scientech 365 http://laserpointerforums.com/f39/isaact-wbs-epic-fs-thread-my-coolest-custom-lasers-90644.html Peace, dave
  3. daguin

    Free: "Wandering box of laser goods" USA only

    :beer: Peace, dave
  4. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    RayJay's two kits were not included in the "six left" They were already set aside for him. I still have six left. Peace, dave
  5. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    I have only six (6) kits left. I will take $400 for all six and cover domestic shipping. We will work out a discount on international shipping Otherwise, I will still sell ones and twos Peace, dave
  6. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    Thanks for your interest and thoughts, CJ However, I do not have any hand held greens on hand Peace, dave
  7. daguin

    Updated 8/30/14-- daguin - Hand Helds, Labby's, and HeNe, and HeCd Oh My!

    Re: Price drops -- daguin - Labby's, and HeNe, and HeCd Oh My! It is still available Peace, dave
  8. daguin

    SOLD: Partial Parts to Build 20 @ 1W 445nm Lasers

    SOLD I went through the parts drawer and found something to help someone get started as a builder without breaking their bank account ;) I have here the parts (minus host, battery & diode) to build 20 @ 1W 445nm lases in a C-6 host (not included) Included in this batch are: 20 @ aluminum heat...
  9. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    Luckily I've never made a mistake like that :whistle: I *did* tear down a perfectly good $600 laser once, because I forgot to check if the battery was faulty :yabbem: Peace, dave
  10. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    When I got that batch of C-6's in, that "new" brass pill was a surprise. The ID measurements are different from the older aluminum pill and there is no adapter ring. Lazeerer designed these drivers specifically to fit these "new" pills. I don't now if *all* of the C-6 hosts are now coming with...
  11. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    The center pad is the positive (v+). The small tabs at the edge are the negative (v-) You will probably have to do some light sanding (at least at the "bumps") for the driver to fit. It was intentionally done that way to ensure a good, tight fit Peace, dave
  12. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    Some of you , who posted interest in these kits, have not purchased them. If you still intend to, please do as soon as you can. I have a meeting with the landlord tomorrow I would like to be able to show that the money is in PayPal, but it will take a few days to get into my account :yabbem...
  13. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    My wife and I are still very good friends. She is mortified that her actions caused this. Unfortunately, she has been "house poor" since we split. She really cannot afford the house, but is unwilling to give it up. The money will be gone no matter what I do to her (unless I file bankruptcy)...
  14. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    If you have already sent me a private message, please proceed with the above instructions. I will be working my shipping list/order from PayPal notices Peace, dave
  15. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    OK. Well, it looks like no one is ready to start up a business. I'll switch over to selling individual units. The price will be $70 per kit, plus shipping. Shipping in the US will be $5 International shipping will be $14 Up to three (3) kits will fit into a flat rate box If you buy 2 or...
  16. daguin

    SOLD -- C-6 kits for 1.5W+ 445nm (daguin)

    SOLD I have only six (6) kits left. I will take $400 for all six and cover domestic shipping. We will work out a discount on international shipping Otherwise, I will still sell ones and twos Peace, dave OK. Well, it looks like no one is ready to start up a business. I'll switch over to...
  17. daguin

    Updated 8/30/14-- daguin - Hand Helds, Labby's, and HeNe, and HeCd Oh My!

    Re: Price drops -- daguin - Labby's, and HeNe, and HeCd Oh My! just a quick bump
  18. daguin

    Ban Information Thread

    mc1138 -- 6/7/14 -- 3 days -- name calling
  19. daguin

    Ban Information Thread

    meanwhileinamerica -- 6/4/14 -- 14 days -- Circumventing b/s/t/ restrictions (multiple threads)


Back
Top