Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers



Recent content by mainefungi

  1. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Re: Price Drop! - O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115 Apology accepted.... :thanks: Sadly, I do not have a LPM. Have not been able to afford one. There are 23 marbles in that bag. A mix of solid and crackle.
  2. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Re: Price Drop! - O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115 Not sure what you are trying to prove here... The only reason for a post like this it to discredit the author... or provoke them. ***Moderators please take notice*** You are right, you can get everything but the...
  3. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Re: Price Drop! - O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $120 Dropped the price by another $5 to $115 shipped!
  4. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Re: Price Drop! - O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $120 Sent you a PM
  5. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Re: Price Drop! - O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $120 Just dropped the price by $10!
  6. mainefungi

    SOLD: O-Like power rock 400mw 405nm laser + goodies $115

    Well guys, I need to continue to pay some bills, so this must go. Sale includes: Power Rock 400mw blu-ray 405nm laser (From O-like.com) Nylon Carry Case Charger 1 x Battery 5 x Refraction Gratings Several Uranium Doped Marbles (mostly crackle, some not) Asking $115 shipped (US Only please)...
  7. mainefungi

    X-Boost V7 Mini & Super Mini (8mmx11.5mm) 1.8A Laser Driver

    Sweet! And the X-Drive buck driver... Will that be available soon as well?
  8. mainefungi

    X-Boost V7 Mini & Super Mini (8mmx11.5mm) 1.8A Laser Driver

    I am seeing the same thing. This is a great little driver; runs cool and drives well. I hope they become available again soon.
  9. mainefungi

    Blue 445nm build Issue-Laser turning off

    Some diodes are more efficient than others, so it could just be your diode. If you look at some of the charts in the forums you will see where they have comparisons from one persons test results to another. A 200 mW variance is not uncommon. Glad you got it to stop powering off!
  10. mainefungi

    Blue 445nm build Issue-Laser turning off

    I would get some cooling spray and cool the end where the driver is. If it stays on, heat is your issue. If not, then it is time to look at other possibilities. What are you using for batteries? With that driver you should be running two 3.7 V Lithium Ion batteries. For a 7.4 V total. If...
  11. mainefungi

    SOLD: 1.5W 445nm (C11 Cree Prairie Fire host) - $160 Shipped

    Re: FS 1.5W 445nm (C11 Cree Prairie Fire host) - $160 Shipped Sending you a PM now
  12. mainefungi

    Good morning. Any change I can get my post approved in the Buy, Sell, and Trade?

    Good morning. Any change I can get my post approved in the Buy, Sell, and Trade?
  13. mainefungi

    SOLD: 1.5W 445nm (C11 Cree Prairie Fire host) - $160 Shipped

    First I need to say that I love this laser, but my bills need to come first... Now, about the laser. This was built using a pre-wired module from DTR Laser Shop, and the host kit was purchased here in the forums. He has the module labeled as "1.7W 445nm Copper Blue Laser Module W/X-Drive &...
  14. mainefungi

    Yobresal Blue Ice 1400mW

    Glad Christmas worked out well for you this year :D Have fun, and play safe...
  15. mainefungi

    Complete laser noob... Please help!!!

    WTF? NEVER ever mix litium batteries with standard batteries. You are asking for trouble. Different voltages, different current specs, different drain rates... :gun:




Top