Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers



Search results

  1. Sputnik77

    FS/FT REKE 500RGB RGB Laser Projector w/DAC

    SOLD!! Hey, I apologize Hak!! If I would have known you would have wanted it back, it would have been yours. You know this was a good deal, as you even said it was one of the better REKE500's you had seen, especially since its been loved on a bit by the both of us. Hak is right about QS, but...
  2. Sputnik77

    FS/FT REKE 500RGB RGB Laser Projector w/DAC

    Hey guys!! Been a while since ive been around here. I had some health issues that kept popping up and ruining my hobbies!!!! Anyway, I have a REKE 500 RGB in practically mint condition. Better actually, explained below. It was purchased through Hakzaw1 here on LPF a while back (6 months...
  3. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    SOLD to Jinkslynx
  4. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Yes, it is available. Priority Mail International tracked and insured is only $16 to Norway. 6-10 days delivery. I will split the shipping with you, so $8 to ship. PM me if you want it!!
  5. Sputnik77

    - closed -

    Re: Looking for: projector (or parts) BTW, the blue is 473nm DPSS!!!! <--Nice!! Laserworld CS-400RGB -- 473nm DPSS, 532nm DPSS, 650nm direct diode. * Output power: 350mW; typical: 400mW RGB * Lasers: TEC cooled laser diodes, >60mW 532 nm green, >40mW 473nm blue, >150mW 650nm red *...
  6. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Agreed, but its not electrical tape either.
  7. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Pics of thermopile added!!! Sorry, but my knowledge of lasers far exceeds the level that would somehow make me want to focus my laser past infinity to meter it. To do so would not only accomplish nothing, it would just be silly. Im sorry if you had to...
  8. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Yes, it is in perfect condition. Why wouldnt it be? It would be kinda hard to damage it considering it sits recessed in the heatsink.
  9. Sputnik77

    - closed -

    Re: Looking for: projector (or parts) Look HERE for ishow @ $68 You would be much happier with ILDA than the SD card thing, as it is pretty limited from what I understand. EDIT: BTW, I may be willing to let the CS400 RGB go along with the iShow DAC
  10. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Thanks for the input Jerry.
  11. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter The Ophir heads are more sensitive, however technically to get a accurate reading of your laser, due to laser stability, it would take the same amount of time with either. The instantaneous power of a laser is not its normal operating power. The only...
  12. Sputnik77

    - closed -

    Re: Looking for: projector (or parts) I have a Laserworld CS400 RGB I would be willing to part with on the cheap. It is in great working condition. I got it off a member her on LPF. It did require some alignment, but I got that all sorted. it does not have USB, however you can get an iShow...
  13. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    Re: FS: LaserBee II Laser Power Meter Do you mean does it take time to warm up before using it when you turn it on? The answer is No. You can use it immediately. If you mean does it take time to get a stable measurement, then Yes, all thermal meters do. This one only needs about 30 seconds to...
  14. Sputnik77

    SOLD: LaserBee II Laser Power Meter SOLD

    SOLD SOLD SOLD LaserBee II 3.2W LPM More info HERE for those who dont know what this is. Practically brand new, 100% working. Only had it for a short while, and its only been out of the box to meter 3 lasers. Comes with the original USB-SERIAL adapter, and software disk. Even ships in its...
  15. Sputnik77

    ishow with windows 7

    Still working on it. Waiting on some info from Xinyu.
  16. Sputnik77

    SOLD: Custom 1.1W 445nm "Indian Larry" -- Gold Plated Copper HS -- Flame Design

    Re: SOLD: Custom 1.1W 445nm "Indian Larry" -- Gold Plated Copper HS -- Flame Design THANKS!!! There was a battery included. Did you run it dead already? I dont blame you if you did!!!
  17. Sputnik77

    FS/FT: 500mW 635nm Custom Ehgemus host **PRICE DROP**

    SOLD!!! Payment received!!! This laser now belongs to PersonGuyDude!! THANKS!!!
  18. Sputnik77

    Repairing my 250mw green laser.

    Post some pics of what you got and we can make better recommendations on what to do with a host.




Top