Welcome to Laser Pointer Forums - discuss green laser pointers, blue laser pointers, and all types of lasers



Recent content by Lildutchboy7

  1. Lildutchboy7

    Dragonlasers Ph Series Laser Module.

    Just a quick question as I haven't really been in the game for a bit. I see that the 589nm Spartan is no longer available from DL but I do see a 589 module. Is this the same module the spartan held? Does it reach 50mw safely? Also, has anyone worked with one of these specifically yet? I feel...
  2. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    I plan to in the future. Got a wedding and a house to save and buy for, plus this corona virus business isn’t helping either. But I definitely plan on buying more lasers
  3. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    I haven’t been told whether or not they’d like to reveal themselves but if they see this they can do so :)
  4. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    good items for the right price always sell fast
  5. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    I’m sorry to say that you’re just a few minutes late☹️ All items are sold The host can still be bought from ultra savers brand new for $114 you just have to choose the option that gives the hilt only
  6. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    Realized war glaive price was wrong, Corrected.
  7. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    Tbh I had forgotten how much I paid, but yeah you're right, I guess its going a little too low. Thanks for the info :)
  8. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    I look to move back into maybe in a year or two, but I never used the LPM much and I was never bothered too much to the exact power of my lasers, except when I used to own some rarer wavelengths
  9. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    Thanks buddy, good seeing you again :) Its been such a long time and reading back through some old posts I'm really missing this place. I'm still pretty young though and I have some life purchases and decisions to go through for a little bit. I hope to come back soon
  10. Lildutchboy7

    SOLD—Few Items FS. Laser hosts and Hyperion LPM

    ALL ITEMS ARE SOLD—— Hey guys, long time no see! I'm just dropping by the sell some stuff that I have sitting around not being used. I'd like to get back into the hobby some time but it might be a bit while I settle into life some more. Shipping included in price Up first we have a Hyperion...
  11. Lildutchboy7

    I wanna make a host out of Damascus steel for a 450nm 7w

    Exactly, I started making a ring out of it but it accidentally cracked it when I tried to finish it :cry: It was beautiful too. EDIT: Be very careful should you decide to use a material like copper+nickel silver damascus. When you mix metals such such as silver(noble) and copper(base) the base...
  12. Lildutchboy7

    I wanna make a host out of Damascus steel for a 450nm 7w

    I think a damasteel host would look amazing, but its terrible for venting the heat from lasers. Have you thought about maybe a different damascus material? There's a brass+copper mokume out there that would be much much better for lasers, and it looks beautiful when polished :)
  13. Lildutchboy7

    Looking To Buy An Osram PLT5 488NM 5.6mm Laser Diode

    Are you hoping to get one cheaper here? If so I find it very unlikely that'll happen. Good luck on your search though.
  14. Lildutchboy7

    Looking To Buy An Osram PLT5 488NM 5.6mm Laser Diode

    You can buy them off Ebay brand new. Do you want it simply for the wavelength? DTR has a diode at 490nm which is very close.
  15. Lildutchboy7

    SOLD!!!Selling Large Aluminum Host With Copper Heat Sink

    Sorry bud, it was already paid for by the time you had asked :(




Top